My top summer nail polish

Leto je za nama, pa sam resila da napravim recenziju lakova koje sam najcesce koristila u toku leta ..Uglavnom su to bile jarke boje, neon, pink koje su bile hit ovog leta, razlicite boje, razliciti proizodjaci. Pocecu sa novim Golden Rose lakovima koji su me odusevili, prvo bajama pa zatim i kvalitetom.. Cena sasvim pristupacna, Jolly Jewels su nesto skuplji od Rich Color lakova..



Prvi lak je moj favorit ..Saren i skroz letnji..Sto se  tice Jolly Jewels lakova, veoma su gusti i postojani i tome dajem plus, ali ih je skoro nemoguce skinuti samo acetonom, veoma se tesko skidaju jer su puni sljokica.. Rich color lak je moj favorit medju svim lakovima koje cu prikazati u ovom postu..Odlicna cetkica i dovoljna su samo 2 sloja da se postigne pravi efekat.. Boje su zive i postojane..lak se ne krza i dugo ostaje na noktima s obrzirom na njihovu cenu, mnogi skuplji lakovi mi se skidaju vec posle 2 dana ali ovi su totalno iznenadjenje i moracu da uzmem jos koju boju :)
1. br. 119
2. br. 107
3. br. 104
4.br. 12

Sledeci na redu su  Maybelline Colorama lakovi
Kraljevski plava nezaobilazna boja koju sam cesto koristila..Medjutim ovim lakovima nisam odusevljena jer se mnogo krzaju..Ima ih u svim mogucim bojama, ali uopste nisu postojani ..Dosta su retki pa je potrebno 3 sloja za full pokrivenost
1. br.80 Ima sitne sljokice u sebi   kao i Br. 50 i veoma lepo izgldaju na dnevnom svetlu
2. br. 50
3. br 15




Sledeci su Gabrini Neon lakovi..Neon boja je bila totalni hit ovog leta

Drecave boje, ali veoma retke..Da bi se dobio potpuni efekat neon boje potrebno je prvo namazati krec beli lak pa preko ovaj u konkretnom slucaju drecavo zeleni i onda se dobija potupni efekat..Boje su N01 i N04 i oni su se nasli medju favoritima za leto..Cena je 200 din

LOREAL TOP COAT CONFETTI


Ovaj top coat mi je omiljen jer moze da se stavlja na bilo koju podlogu..na vama je da odaberete boju i jedan sloj ovog laka i vasi nokti dobijaju sasvim novu dimenziju :)

Vise o lakovima u narednom postu
kiss

Unique by M

2 коментара: