Rimmel - NAIL RESCUE + new in

                                                   *slika preuzeta sa interneta


Koja zena ne voli duge, negovane nokte? I koji muskarac ne voli da vidi lepe, negovane nokte na zeni? Dugi, negovani nokti su pre svega simbol zenstvenosti i licne higijne.. S obzirom da imam 20 godina, a 15 sam grickala nokte, nisam verovala da moji nokti uopste imaju opciju za rast..sto zbog grickanja, sto zbog silnih nadogradnji.. Bavljenje sportom mi takodje nije dozoljavalo da imam duge nokte. Zbog nadogranje, nokti kao i nokatna ploca su bili istanjeni do maximuma.. Uvek sam se divila svojoj majci na prelepim dugim noktima, pa sam pozelela da imam  i ja takve , negovane i duge nokte, ali moje..ne plasticne. Zatim sam krenula da koristim njenu rutinu za negu noktiju koja se sastojala od ovog tretmana, Dikle i naravno vode i soli.


Rimmel nail rescue je tretman koji se maze 14 dana sloj na sloj ..Nakon prvog koriscenja ovog laka, postupila sam po uputstvu i nakon 14 dana, stvarno , moji nokti nisu nikad bolje izgledali. Jaki, crvrsti nokti, sa sjajem i izgledom kako da sam radila geliranje noktiju..Takav je efekat posle 14 dana, ali sledeci put sam se odlucila za drugu varijantu.. Pre svakog nanosenja laka , ovaj sam koristila kao bazu. Prvo sam mazala njega, zatim lak po zelji.. i tako dok nisam potrosila celu bocicu.. Zasto sam se odlucila za drugu varijantu? Jer  je nemoguce 14 dana mazati sloj na sloj..lak krene da se ljusti, a vi samo gomilate slojeve..7 dana mozda , pa da se posle 7 dana opet uraditi isto, ali 14 nemoguca misija.

Krajnji utisak je bio neverovatan. Nokti cvrsti, sjajni..DUGI... prvi put u svom zivotu sam imala prirodne nokte, duze od nadogradnje :D 3 godine sam uspela da odrzim te nokte uz pomoc ovog tretmana. Nemam nista lose da kazem za ovaj proizvod , kao i za sve njihove proizvode za negu noktiju..:) Nokti vam nece porasti za 14 dana, ali bice znatno bolji, za duge nokte morate biti strpljivi..barem 2 meseca :) Cena je nekih 400 dinara, sto i nije mnogo :)


New in

Takodje zelim da Vam predstavim proizvode o kojima cu pisati u nekom narednom periodu i podeliti svoje utiske sa Vama :)




1. Shauma silver reflex.. Sampon protiv zutih tonova , za sedu kosu i plavo farbanu - Malo me plasi jer je tecnost teget boje  :)

2. Glossy aura sjaj za usne -70

3. Garnier fructis - kapi za ostecenu kosu-  obozaaaaavam garnier i uglavnom samo njega koristim,
 ali malo za promenu

4.  Gliss pakovanje - Vec duze vreme merkam ovo pakovanje, jer mi se jako svidja njihova zlatna kolekcija

5.  Garnier Moisture Match  krema za kombinovanu kozu

]

6. Bioten skin moisture - takodje za kombinovanu kozu i normalnu, miris me je vec osvojio.:)

Sta vi korististe za zdrave i lepe nokte?

Do sledeceg posta.. :*




Unique by M

2 коментара:

  1. Dobar je taj lak, koristila sam ga nekad davno kad sam skinula nadogradnju pa su mi moji nokti bili katastrofa. Srecom oporavili su se, i ja od tad njegujem iskljucivo svoje prirodne nokte.
    Jedan jos bolji lak koji ti mogu preporuciti i koji ja koristim kao bazu je Eveline 8u1, a i fine je mlijecne boje pa lijepo izgleda i sam.

    ОдговориИзбриши