VICHY DERCOS NEOGENIC - ŠAMPON ZA GUSTINU KOSE



Oktobar 2013. - Dercos je dermokozmetički stručnjak za zdrav izgled i lepotu kose i zato ove jeseni Vichy predstavlja revolucionarni novitet u liniji Dercos: Neogenic šampon za gustinu kose, prvi šampon sa patentiranim molekulom Stemoxydinom koji aktivira folikule u latentnoj fazi. Dercos Neogenic šampon deluje na volumen, čvrstinu, gustinu i građu dlake, a njegova kristalna i lagana tekstura obogaćena polimerima čini kosu gustom, mekom, sjajnom i jednostavnom za oblikovanje.

Gubitak kose i retka kosa su veliki problem ne samo kod muškaraca već i kod žena. Čak 62% muškaraca izjavljuje da kosa ima veliki uticaj na kvalitet njihovog života i moć zavođenja.* 2012. godine Vichy je započeo revoluciju u borbi za rast kose: Dercos Neogenic - tretman za ponovni rast kose koji sadrži molekul Stemoxydine. 2013. godine Vichy donosi novi pogled na komplementarnu negu u borbi protiv opadanja i za ponovni rast kose: čak 70% potrošača u apotekama uz tretman koristi i šampon protiv opadanja kose tokom cele godine.**
*Consumer test Italiy March 2011
**Etude CUT Aminexil PRO Italie Mai 2011









DERCOS NEOGENIC ŠAMPON ZA GUSTINU KOSE je prvi šampon sa patentiranim molekulom Stemoxydinom i tehnologijom za povećanje gustine kose. Kristalna formula sa ultra laganom teksturom obogaćena je stilizujućim polimerima iz proizvoda za oblikovanje kose koji oblažu i najtanje vlasi. Lagana i brzo ispirajuća pena kosu čini mekom, sjajnom i jednostavnijom za oblikovanje. Proizvod deluje na 5 parametara za gustinu kose: volumen, jačinu, čvrstinu, građu dlake i gustinu. Dercos Neogenic šampon za gustinu kose je komplementaran tretman za obnavljanje kose koji pruža trenutan i dugotrajan volumen, hipoalergen je i bez parabena.






EFIKASNOST
STEMOXYDINE PATENTIRANI MOLEKUL + PRO-DENSIFYING TEHNOLOGIJA Stemoxydine  je prvi patentirani molekul sa biomimetičkim delovanjem koji aktivira folikule u latentnoj fazi. Efikasnost Stemoxydina je dvostruko potvrđena in vitro i napravljena je klinička studija pod dermatološkim nadzorom na više od 100 osoba kod kojih je utvrđena alopecija. Pro-densifying tehnologija udružuje polimere za oblikovanje i kozmetičke polimere za trenutan efekat gustine i volumena kose. Polimeri su esencijalne aktivne komponente bilo kog proizvoda za negu kose, od šampona do gelova i lakova za kosu. Polimeri su sintetički molekuli koji postoje u puno verzija,  zavisno od efekta koji imaju na dlaku (postojanost, tekstura) ili kozmetičnost (mekoća, sjaj).

PRIJATNOST
Ova nova generacija šampona donosi veliku prijatnost korišćenja: kristalna i lagana tekstura obogaćena polimerima za oblikovanje oblaže čak i najtanje vlasi, bez otežavanja kose. Lagana pena koja se lako ispira, kosu čini mekom, sjajnom i jednostavnom za oblikovanje.




TOLERANCIJA
Formula visoke tolerancije prikladna i za najosetljivija vlasišta, hipoalergena, bez parabena i boja.



DERCOS NEOGENIC AMPULE- TAJNA PONOVNOG RASTA KOSE
Između 2 ciklusa rasta folikul dlake ulazi u latentnu fazu tokom koje prestaje njegova aktivnost  i koren kose ostaje prazan. Kako bi izašao iz te faze, folikul dlake šalje signal za buđenje: proučavanjem upravo ove odlučujuće faze istraživački centar L'Oréal je otkrio ključnu ulogu matičnih ćelija u buđenju folikula u latentnoj fazi i obnovi kose. Dercos Neogenic ampule: Prvi tretman za gušću kosu je inovacija koja je predstavljena  2012. godine.





Dercos Neogenic šampon za gustinu kose neobavezujuća preporučena cijena: 1.375,00 RSD.



 








Unique by M

1 коментар:

  1. Pročitah na još jednom blogu, zaista zvuči odlično, nadam se da će se uskoro pojaviti i iskustva od onih koji isprobaju. :)

    ОдговориИзбриши