Oktobar favourites

Suncan i lep dan. Idealan za predstavljanje omiljenih proizovoda u oktobru, sa malim zakasnjenjem.:)






Ovo su proizvodi koje sam redovno koristila :)





Krenucu od dekorativne kozmetike



                                 Bourjois Healthy mix




Ovaj puder je bas ono sto sam trazila duze vreme. Lagana tekstura, lepo pokriva, prelepo mirise, nemate osecaj maske na licu, ten ujednacen, izbor boja je dobar, bogat vocem i to je upravo ono sto treba mojoj mladoj kozi..:) Moj br. je 52.( vanille vanilla ) .Vise o ovom puderu cu pisati  u nekom od narednih postova .



                              
                                     NYX HD concealer

                                            
                                                     

Ovaj korektor je pravo otkrice. Mislila sam da je nemoguce naci korektor koji ce pokriti moje tamne podocnjake i izrazenu venu ispod oka koja me uzasno nervira. Ovo je jos jedan proizvod o kome cu pisati u nekom od postova jer je vredan toga.. Za tu cenu, kvalitet je odlican.. Ovo je moja nova ljubav :))



                                                    Rimmel stay matte



                                                    
 Lagani kameni puder, koji matira i ostvalja t zonu matiranu duze vreme. Morao je da se nadje medju favoritima :) 





                                          Blush cetkice za tecni puder




                                                                              32



 Blush 32 je trenutno favorit medju cetkama.. Iako puder stavljam najcesce prstima, kada zelim jace prekivanje onda se opredeljujem za cetku.. Blush cetke su dobrog kvaliteta, a dlaka im je veoma meka.. Blush 34, mi vise odgovara kod nanosenja korektora, kada zelim da posvetlim deo ispod ociju.. Cetke su sasvim ok za svoju cenu., od 500 din cini mi se.. 
Blush  14A, cetkica za mesanje boja takodje dobro radi svoj posao :) 

                                                     34






14A



Loreal Micellar solution


 Toliko sam citala o ovoj micelarnoj vodi..Tolike hvale i hvale..Medjutim na mene stvatno nije ostavila neki poseban utisak..Jedino sto je koza meka posle ciscenja lica..To da skida sminku u jednom potezu, naravno nije istina, ali da je koza umirena, to stoji :) 


                                          



                                             Neutogena visibly clear






Blagi piling sa mirisom grejpfruta, odlicno cisti lice a pritom ga ne susi, miris je malo jaci, ali sve sto pise na drugoj slici, tako je:) preporuka za osobe sa kombinovanom kozom :)







Bioten skin moisture



Koristila sam razne kremice za lice, ali s obzirom da mi je koza kombinovana ka masnoj, nije trpela kreme. Vec mesec dana koristim ovu kremicu i mogu da kazem da sam prezadovoljna. Namenjena je normalnoj i kombinovanoj kozi . Koza je odmah upija, veoma brzo, lice se ne sija. Miris je prelep. Mozda bi nekima bio i jak, ali meni to odgovara. Koristim je kao bazu pre nanosenja pudera i veoma sam zadovoljna. Na kutiji pise da je za 25 +..ali ja imam 20 i krema mi savrseno odgovara..:) 


Syoss dry shampoo




Syoss sampon za suvo pranje kose je SPAS u poslednji cas :)) Pre sam koristila bebi puder, za hitne slucajeve, ali sada koristim syoss ..Ovo je must have :))

                                Dove go fresh - krastavac


Kada sam prvi put pomirisala dove sa mirisom krastavca, odusevio me je svojom svezinom i laganim mirisom..iako je vise za leto, koristim ga i zimi jer jos uvek nisam nasla njemu adekvatnu zamenu:)
Stikove izbegavam zbog mogucnosti zacepljenja pora, sto bih i vama preporucila:)



Da li se vas favorit nalazi medju ovim proizvodima? :)
Do sledeceg posta :**















Unique by M

13 коментара:

  1. Blush četkice obožavam, a ono čemu se najviše radujem je recenzija HM pudera. HM 52 je najsvetlija nijansa, ako se ne varam, koja bi meni odgovarala. Jedva čekam recenziju :)

    ОдговориИзбриши
  2. Nemam opciju da ti direktno odgovorim pa moram ovako :/
    Da, 52 je najsvetlija, ali je super, mislim da za svetlijom nema potrebe, za nas bledolike, da ne budemo bas kao vampiri :D

    ОдговориИзбриши
  3. Ja sam kao pocrnela na moru, smejurija i dalje sam bleda :D
    Koristim BB kremu za svaki dan, puder za posebne prilike. Kako i sama znaš, muku mučim sa nijansom. HM imam nameru da probam, zato što je neviđeno hvaljen. Mislim da do sada nisam čula da nekome ne odgovara :)

    ОдговориИзбриши
  4. ahahha.. Tii si moja srodna dusa :D Da ti kazem iskreno, dvoumila sam se izmedju njega i true match, jer sam procitala par pozitivih i negativnih postova. Ali me je prodavacica ubedila da se batalim true match-a i da HM licno i ona koristi .Na jednom ne znam tacno kom blogu cura je pisala da je nikakav i bacanje para..Meni se nije bacalo 1500 dinara, ali nisam se pokajala ..:D Ako imas zuti podton 52 ce ti biti savrsena. Bice recenzije, ali svakako probaj tester :))

    ОдговориИзбриши
  5. Konačno realno viđenje micelarnih voda...kupila i ja baš ovu,jer su je toliko hvalili..već sam mislila da sa mnom nešto nije u redu..ništa ništa posebno..vraćam se na staro čim je potrošim..

    ОдговориИзбриши
  6. Ne zelim da pisem neistine :) Ovo je moje misljenje..Potrosices je i brze nego sto mislis.. :(

    ОдговориИзбриши
  7. Ja koristim Loreal micelatrnu i meni je skroz ok. Bitno mi je da mi ne iritira kožu, i da sve skine. Naravno da ne skida šminku u jednom potezu ali skida solidno.

    Stay matte je i inače i moj favorit već godinama. Obožavam ga.

    ОдговориИзбриши
  8. Evo ja je skroz potrosila, ovaj put cu uzeti Mixa da ispobam..A veliki plus sto smanjuje crvenilo..Slazem se sa tobom :)

    ОдговориИзбриши
  9. Poz,samo bih da pitam da li se BLush cetkom 34 nanosi puder kruznim pokretima...hvala

    ОдговориИзбриши
  10. Imala sam taj rozi Neutrogenin piling i odličan je :) Jako me zanimaju tvoji dojmovi o Nyx korektoru jer sam i sama nedavno kupila jedan, ali onaj intenzivno žuti (korektivna nijansa) i nisam zadovoljna :/ Imam jako tamne podočnjake i mislila sam da će mi pomoć, ali još jedno bacanje novaca.

    ОдговориИзбриши
  11. Nikako da stignem da napisem recenziju o nyx proizvodima, ali taj korektor sam uzela u najvetlijoj nijasi i previse je beo.. Light bi bio super..Odlicno prekriva podocnjake i daje licu svezinu ako volis da prosvetlis malo taj deo :)

    ОдговориИзбриши
  12. Ovu loreal micelernu sam probala, i meni je skroz ok. A syoss suvi šampon, je ODLICANNN!!! =)

    ОдговориИзбриши