Garnier Micellar cleansing water

Uvek gledam neke nove proizvode koje cu ubaciti u svoju svakodnevnu rutinu, a koji rade svoj posao. Postala sam veliki ljubitelj micelarnih voda, jer nijedan proizvod do sada koriscen , ne skida sa lica necistoce kao ovaj. Cak i posle umivanja sapunom, obavezno ocistim lice micelarnom i uvek ostaje necistoca na tuferu, sto znaci da ni sapuni ne rade svoj posao kao treba. Proizvod je dobar za skidanje sminke i ciscenje koze. Lice , oci i usta.. svu sminku mozete skinuti samo jednim proizvodom . Na trzistu je sve vise proizvoda koji izbacuju micelarnu vodu, pored Garnier, koristila sam i Loreal i Mixa . Uporedjujuci sa predhodne dve, nisam uvidela neku razliku, sem da je za slicnu cenu od Garniera dobijete 200 ml vise.




Zadivljena sam kako skida maskaru i tesku sminku, u samo par poteza pamucnim tuferima, sve nestaje. Posto imam osetljivo lice, mogu da kazem da mi nijedna bubuljica nije izasla od ovog proizvoda, i da mi se koza od njega ne masti..Koristim je ujutru i uvece.. Jedina mana mozda sto se brzo trosi.





Stvarno sam zadovoljna ovim proizvodom , ostavlja moju kozu cistom i radi ono sto pise na bocici. Definitivno bih preporucila svakom da proba. 


Cena je oko 520 din.
Sledecna na probu micelarna dolazi Biodermina, najvise hvaljena.
Takodje planiram da probam novi Garnierov proizvod 2u1 za skidanje sminke oko ociju sa dodatkom za regeneraciju trepavica.

Da li ste koristili micelarnu i koja je vasa preporuka ?


Unique by M

5 коментара:

  1. U predhodni recenzijama neke blogokoleginice su navele da im je ova micelarna izazvala bubulice, ali vidim da to kod tebe nije slučaj. Sve se jednako slažete da odlično skida šminku. U dilemi sam, probati ili ne ? :)

    ОдговориИзбриши
  2. Bas zbog toga sam i napisala taj deo o bubuljicama :)) Svaka koza je razlicita, tako da dok ne probas, ne mozes da znas :)

    ОдговориИзбриши
  3. koristila sam ju zasada 2x i sviđa mi se na prvu :)
    super skida šminku, ništa me ne zateže. moram priznati da nisam zamjetila puno negativnih recenzija i da je pravila prištiće, čini mi se da je više pozitivnih recenzija

    ОдговориИзбриши
  4. Imam je i trenutno je testiram.. Okej mi je za sada. Pre nje sam probala Mixa i Loreal, baš kao i ti. :)

    ОдговориИзбриши