Essence I ❤ extreme maskare

Essence proizvodi spadaju u pristupačne na našem tržištu. Nabavila sam par njihovih proizvoda koje sam  želela da probam, kao što su: I love extreme maskare, Get big lashes maskara, I love stage bazu za senku i eyebrow stylish set. Danas cu pisati o i love extreme maskarama. To su volume maskara koja dolazi u crnom pakovanju i crazy volume maskara koja dolazi u pink pakovanju. 





 ♥ extreme volume mascara 



Proizvođač kaže :
 ova maskara za volumen je kao stvorena za žene koje obožavaju ekstreme! sadrži ultra crne pigmente koji intenzivno prelivaju bojom svaku pojedinačnu trepavicu. naročito velika četkica pruža fantastičan volumen u neverovatnim dimenzijama - kombinacija koja je savršena za "i love izgled!" oftamološki ispitana.


Četkica je  odlicna, ogromna, sto većini predstavlja problem, bar u postovima koje sam čitala o ovoj maskari. Može da se desi da se umažete, jer je četkica zaista velika, što se češće dešava priliko nanošenja na donje trepavice. Ja inače izbegavam stavljnje maskare na donje trepavice. Moje trepavice su prirodno malo duze ali retke, pa zato biram maskare sa debljim cetkicama. 
Sama struktura maskare je malo vodena, ali je pigmentacija odlicna i trepavice budu izrazito crne. Dovoljan vam je samo jedan sloj maskare za normalan izgled, ali vec nakon 2-3 nanošenja dobijate taj extreme look. Jedina mana kod ove maskare je ta sto se razmazuje. Kad god uzmem ogledalce da se pogledam, uvek vidim samo razmazanu maskaru. Takođe se i truni i tu sam se malo razočarala jer mi je četkica tako idealna..Ovu maskaru mozete naci po ceni oko 350 dinara

Prednosti : Cena                                                        Mane :
                 Četkica                                                     Razmazuje se
                 Pakovanje
                 Daje volumen


Da li bih kupila ponovo ovu maskaru? 
Naravno, za tu cenu je odlična i pokazala se bolje od drugih skupljih maskara

Sastojci :
AQUA (WATER), PARAFFIN, SYNTHETIC BEESWAX, CETEARYL ALCOHOL, SORBETH-20 BEESWAX, BUTYLENE GLYCOL, ACACIA SENEGAL GUM, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), MYRICA CERIFERA (BAYBERRY) FRUIT WAX, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, AMINOMETHYL PROPANOL, GALACTOARABINAN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, TROPOLONE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).




♥ extreme crazy volume mascara

                                                                 Proizvođač kaže:

"luda" sestra i love extreme maskare –za još više volumena! intenzivno crna, kremasta tekstura pokriva bojom svaku pojedinačnu trepavicu, dok ekstra velika plastična četkica pruža senzacionalan volumen. pakovanje je dizajnirano u uobičajenim i love bojama, samo što su obrnute - u cool roze boji sa crnim tekstom. oftamološki ispitana.

Četkica i nije moja omiljena. Ne volim gumene četkice iz razloga sto mi slepljuju trepavice, a i ova baš to radi. Upoređujući sa prethodnom, ova maskara zaista izdužuje trepavice, ali je previse vlažna i dosta proizvoda ostaje na četkici, pa na trepavicama ostaju i grudvice. Za razliku od prethodne se ne razmazuje. I ovu maskaru možete naći po istoj ceni.


Sastojci:AQUA (WATER), SYNTHETIC BEESWAX, PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, ACACIA SENEGAL GUM, BUTYLENE GLYCOL, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, POLYBUTENE, VP/EICOSENE COPOLYMER, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, AMINOMETHYL PROPANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, PROPYLPARABEN, CI 77499 (IRON OXIDES).



  Prednosti:                                                       Mane:
                       Izdužuje trepavice                                                    Stvara grudvice
Cena                                                             Slepi trepavice 
                                                             

Da li bih ponovo kupila ovu maskaru?
Ne verujem. Meni ne odgovara, ali ne znači da neće i vama.



L

Da li ste koristili I love extreme volume maskare i kako se vama dopadaju ? :)


Unique by M

3 коментара: