Manna proizvodi u borbi protiv bubuljica

Te grozne bubuljice koje muce vecinu ljudi, koliko ste samo proizvoda kupili u borbi protiv istih ? Videli bezbroj rekla itd, itd. Svi ti proizvodi koji isuše vašu kožu, puni alkohola, a naravno bubuljice i dalje ostaju. Pročitala sam par postova o ovim prizvodima, ali nigde konkretno da leče bubuljice, ekceme, problematičnu kožu uopšte. Slučajno sam videla Manna stranicu , u kojoj su ljudi pisali samo hvale. Rešena da malo istražim o tome, naletela sam da paket sapuna zvani ‚‚Besprekorna koža" koji se sastoji od tri sapuna: Ebanovina, sapun sa uljem čajnog drveta i coco soni sapun. Svi sapuni su prirodni i sadrže šea puter.  Uz ove sapune naručila sam i organski šea puter iz Gane. Nakon otvaranja paketa , sve je mirisalo tako zdravo.:))))  .Lepo odštampano upustvo za upotrebu sapuna i mini brošura sa ,,manna" proizvodima..Jedva sam čekala da probam sapune i puter ..Rezultat je jasan..Sigurno se neću odvajati od ovih proizvoda :)








Ebanovina sapun je namjenjen za masnu kožu , sklonu bubiljicama, ali bez isušivanja Vaše kože, već nakon korišćenja ona bude meka na dodir. Sadrži prirodan aktivni medicinski ugalj koji ujedno vrši i detoksikaciju kože. Sve potrebno o ovom sapunu možete pročitati  ovde
Sledeći koji ću probati je sapun Slonovača.





Coco soni sapun  se koristi jednom nedeljno, eventualno dva puta u zavisnosti koliko je koža problematična. Odličan je kao piling .O ovom sapunu pročitajte ovde



                        Sapun COCO sa uljem čajnog drveta 

  

 Ovaj sapun možete da koristine u kombinaciji sa sapunom od Ebanovine, jedan ujutru, jedan uveče, ili par dana dok Vam se koža ne navikne na prirodnu kozmetiku..Lepo neguje, blag miris, sve što nudi ovaj sapun pročitajte ovde . Takođe možete eterično ulje čajnog drveta nanositi ciljano na bubuljice

                

                    100% organski shea puter iz Gane

                            


              Kada sam stavila prvi put ovaj puter na lice, onda sam videla kako koža  zapravo treba da izgleda. Sjajna, lepa, meka. Jednostano ovaj puter je melem za kožu. Dve nedelje korišćenja a moja koža nikad lepše nije izgledala. Bubuljice nestaju, fleke, pore se smanjuju, mitiseri se gube.. Koža je iz masne, prešla u normalnu, slobodno mogu da kažem. Više se  ne masti . Koristim ga i kao podlogu pre stavljanja pudera i nijednom se nisam sijala. Samo u umerenim količinama, jer je mastan.  Pošto je čvrst, samo se stavi u toplu vodu da omekša i spreman je za korišćenje..Sledeći puter koji planiram da uzmem je puter od manga. Za bubuljičavu kožu preporučuju puter od lavande i čajnog drveta. Shea puter ne podstiče stvaranje novih bubuljica, jer ne stvarna lojni sloj na koži.  Ovaj moram da napomenem ima jači miris zbog šea oraha, ali vremenom se naviknete, ostalni su čini mi se neutralnog mirisa. Sta sve može ovaj puter, pročitajte ovde




Ovaj mali puter od kajsije sam dobila na poklon i prijatno se iznenadila  :)

Na kraju šta mogu da kažem o ovim proizvodima je  da su najbolje otkriće i da mi ništa tako dobro nije pomoglo u borbi protiv bubuljica . Osim bubiljica, tu su i sapuni koji leče ekceme, takođe sapuni za kosu, o kojima sam čitala na blogu kao i puteri za kosu.
Savetovala bih svima da probaju, jer nemaju sta da izgube.
Takođe možete se na njihovom sajtu prijaviti i dobijati korisne mailove o štetnim poizvodima kao i o korisnim savetima :)
Da li ste vi probali neki manin proizvod i šta preporučujete? :))


 Cena paketa besprekorna koža je 1295 din, ali možete i svaki od ovih sapuna naručiti posebno.
Cena 100% organskog šea putera iz Gane je 1000 din za 100 ml

Unique by M

8 коментара:

  1. Delim oduševljenje sa Manna proizvodima i poštovanje prema ovoj kozmetici i njihovom odnosu prema kupcima!
    Za sada sam samo testirala sapun sa kamforom i mogu reći da mi se od svih proizvoda koje sam probala najbolje pokazao protiv akni i bubuljica, a još ga koristim u kombinaciji sa kremom "nezdravog" sastava, mogu misliti koliko bi bilo bolje da ga koristim ukombinaciji sa njihovim puterom!

    Btw, da li možeš malo bliže da objasniš kako koristiš puter kao kremu za lice? Kako ga staviš u vodu i u kojoj meri omekša?

    ОдговориИзбриши
  2. I ja sam koristila njihov Ebanovina sapun,ali nemam pojma zasto sam odustala!! :/
    Super je sto su im svi proizvodni jako prirodni,i to mi je bas bitno...sad si me zainteresovala sa ovim puterom... Jel ti i dalje izlaze bubuljice?? :)

    ОдговориИзбриши
  3. Ana T - Koristim ga za celo telo, ali za lice najvise..On se topi od toplote ruku, ali bolja je varijanta ako ga stavite u posudu sa toplom vodom posto je pakovan u metalnoj ambalazi i onda skroz omeksa, pa se kasnije vrati u cvrsto stanje. Nanosim ga na celo lice jer ne podstice izlazenje novih bubuljica, on ne zacepljuje pore pa se ne stvara lojni sloj ispod koze iako vam je koza masna. Imala sam velikih problema sa kremama, nikako koza nije mogla da ih podnese, ali evo ovaj puter me je spasio :) Sapun sa kamforom sam takodje htela da testiram, ali posto se stanje popravlja, prvo cu testirati slonovacu, koji je za suvu i kombinovanu kozu..Ne znam kakvo lice imas, ali probaj i etericno ulje cajnog drveta, ciljano na bubuljicu, a za puter neces nikako da pogresis, sada su u ponudi i manja pakovanja, pa mozes da vidis da li ti odgovara :)

    Coka - Nastavi sa koriscenjem, nista se ne desava preko noci :) Bubuljice mi ne izlaze, osim u pms-u jedna, do dve.. Sad samo lecim te fleke, koje pocinju da blede polako :)

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala!
    I ja sam rešila problem sa aknama, bar za sada, evo već dve nedelje nema nijedne nove (osim jedne pms bubuljice) a sve potkožno se povuklo! Međutim, i meni je ostao problem sa flekama koji bih volela da rešim :D

    ОдговориИзбриши
  5. Pa flekice za lecim sa limunom,namazem,sacekam par minuta isperem i nanesem kremu,samo morate sa njim biti uporni!! :) koristila sam i vocne kiseline,i one su mi ok!! bas zelim taj puter!! :)

    ОдговориИзбриши
  6. Zainteresovala si me sada. Verovatno ću i ja da poručim ovaj paket. Možeš li mi reći šta ti je najviše pomoglo kod mitisera i fleka? :)

    ОдговориИзбриши
  7. Ebanovina sapun za mitisere i puter za fleke :)

    ОдговориИзбриши