RT expert face brush by Samantha Chapman

Ova cetka se veoma dugo nalazila na mojoj wish listi i napokon sam je dobila ^_^
Posle duzeg razmisljanja, da li ce to biti expert face brush ili blush brush, odabir je pao na expert cetkicu kao prvu, dok ce blush brush morati malo da saceka. :)





  expert face brush




  Cetkicu sam kupila preko iherb-a i platila je 8$ sa postarinom. Ova cetkica je dizajnirana za nanosenje kremastih i tecnih  pudera, ali moze da se koristi i za rumenilo, konturisanje i highlighting. Glava cetke je 25mm duzina, 30 mm sirina i 20 mm debiljina. Veoma je mala ako je uporedjujem sa Blush 32 cetkom, ali svoj posao obavlja perfektno . Kada koristim tecni puder , sve se blenda brzo i veoma lako . Daje srednje prekrivanje sa prvim nanosenjem, sa drugim je vec jace, ali ne izgledate kao da imate beton na licu. Dlaka je sinteticka sto olaksava nanosenje tecnih proizvoda i pranje.







Ono sto me je posebno odusevilo, sto nakon nanosenja pudera lice izgleda lepo i sjajno . Sto se tice kremasih proizoda za bolji efekat, pokvasite cetkicu, da dobijete prirodnu zavrsinicu, odnosno flawless base kao sto pise na pakovanju. Ako zelite savrseno prekrivanje sa ovom cetkicom sigurno necete pogresiti.




Ova cetka je definitivno favorit , a njen ukupan ucinak cini je neophodnom..Zato je toplo preporucujem svima koji nisu imali priliku da je do sada koriste. Cetka je samostojeca, ima ravnu podlogu sto je idealno kada cetku nosite sa sobom na put, a telo je aluminijumsko, sto je cini lakom za koriscenje.
 Ako zelite da ostvarite i do 10% popusta na prvo porucivanje preko iherb-a , mozete iskoristiti kupon kod  LSV339

Ako ste ljubitelj RT cetkica i imali ste prilike da iste koristite, molim vas da podelite svoje iskustvo u komentarima :)
Do sledeceg posta :*


Unique by M

3 коментара:

  1. Jos odavno gledam ove cetkice, ali nikako da se odlucim na kupovinu preko interneta O.o Da ih ima u Srbiji, odmah bih ih kupila i probala koliko su me privukle. Jos uvek ce biti na moj wish listi, dok ne skupim malo hrabrosti i odvazim se na e-kupovinu :)

    ОдговориИзбриши
  2. Stano je gledam na iHerbu i nikako da je kupim.. Odlična recenzija. Koliko si čekala da stigne?

    ОдговориИзбриши
  3. Milica, Ispalti se cekanje, odvazi se i uzmi je, neces da pogresis :)

    Le Prettiness ,Oko dvadestak dana, odmah nakon porucivanja salju mail da je uplata prosla i ostaje samo da cekas da stigne :) Dobijes i stipaljku sa logom iherba na poklon :DD

    ОдговориИзбриши