Golden Rose velvet matte lipstic 06 i 08

Hello beauties! U danasnjem postu pisem o mat ruzevima kozmeticke kuce Golden Rose, koje sam imala prilike da isprobam. Mat ruzevi imaju neverovatnu izdrzvljivost sto je veliki plus. Za nanosenje mat ruza, usne bi trebalo da vam budu hidrirane, jer ih on dodatno isusuje, a vec suve i ispucale usne naglasi jos vise i to moze da izgleda ruzno, zato pre stavljanja ovakvih ruzeva uradite piling usana.




 *picture source: pinterest


Proizvodjac kaze:

 ,,Golden Rose Velvet Matte Lipstick stvara mat barsunast finis na usnama, koji je jako pigmentovan i dugo postojan. Glatko klizi , hrani i hidrira vase usne. Sadrzi vitamin E. Od ciste crvene do nude, dostupni su u 27 boja. Formula je bez parabena i dermatoloski testirana,,


Ja nisam imala prilike da probam svaki od ovih ruzva, ali ova dva su me odusevila. Pigmentacija je savrsena, dovoljno je samo jedno mazanje da se to i vidi,  kao i postojanost. Ne isusuje usne, jer je vise barsunast kao sto i proizvadjac kaze.



Moje nijanse su 08, prelepa roze boja i 06 narandzasta.. Oba karmina su me odusevila.




                                                                        
 

Karmini dolaze u mat plasticnom pakovanju. Cena je oko 250 dinara, stvarno smesno za dobar i kvalitetan ruz poput ovog. :)  Svaka preporuka.



U ovom klipu mozete videti kako izgledaju sve nijanse i pronadjete svoju :)

Ukoliko nemate mat ruz a zelite da postignete taj efekat,  nanesite krem ruz koji koristite uzmite maramicu i blotujte usne. Radvojite maramicu i prvi sloj stavite preko usana, zatim uzmite mat puder u prahu ( translucentni ) i cetkom stavite na usne i dobicete mat efekat bez suvih usana.


Da li ste koristile ove karmine i kako vam se dopadaju?
Do sledeceg posta :*

Unique by M

2 коментара: