Nyx gel za obrve

Danas vam pišem o Nyx gelu za iscrtavanje obrva. Koristila sam razne proizvode za popunjavanje / iscrtavanje obrva, olovke, senke, a onda je na red došao gel koji je pravo otkriće. Dok nisam otkrila gel, na prvom mestu je bila olovka, jer se sa senkama nekako nisam našla i postojanost im je bila lošija nego kod olovaka. Uvek sam htela da probam gelove, ali su se kod nas prodavali uglavnom neki skupljeg cenovnog ranga, a onda je Nyx izbacio svoju kolekciju gelova po više nego pristupačnoj ceni. Kako mi plavuše uvek imamo problem da nađemo odgovarajuću nijansu pudera zbog svetlog tena, isti je problem i sa obrvama, tako da me je oduševilo i to što imaju odgovarajuće nijasne za plavuše ali i  brinete i crnke.




              




Gel dolazi u tubici od 10 ml i trajaće vam duže od olovke sigurno. Potrebna je mala količina, jer je jako pigmentovan. Ovakvi gelovi se nanose kosom četkicom i pružaju savršeno iscrtane obrve. Potrebno je da imate malo prakse sa  kosom četkicom jer se gel veoma brzo suši, pa morate da budete brze jer je  vodootporan, pa se greške teško prepravljaju.














Moja boja je Blonde, a četkica koja se pokazala kao najbolja i najpreciznija je Cala brow / liner 504. 
















Treba biti pažljiv sa nanošenjem gela jer ukoliko se pretera može doći do kontraefekta, pa ćete dobiti predebele obrve i veštački izgled. Ovaj gel ujedno i voskira obrve pa vam dodati gelovi i maskare sa fiksiranje neće trebati. 



Ono što je najbolje kod ovog gela jeste njegova postojanost. On se neće skidati sve dok vi to ne učinite. Trajaće vam tokom celog dana, a odličan je i za korišćenje tokom vrelih letnjih dana jer se neće razmazivati. Takođe, možete  da ga koristite prilikom odlaska na more / bazen bez straha da će vam obrve nestati :)





                               

                                                                     *Bez gela


                               

*Sa gelom
  



Ovaj gel i četkicu  možete nači u  Alexandar cosmetics-u po ceni od 745 dinara za gel i 341 za četkicu. 

Da sumiramo utiske : 



 Da li ste imale priliku da probate gelove i koje proizvode vi najčešće koristite za crtanje obrva? :) 

Do sledećeg posta  

Unique by M

8 коментара:

  1. Jako mi se dopada gl, definitvno moram da ga isprobam koliko sam dobrih stvari cula o njemu! <3

    ОдговориИзбриши
  2. Ja imam tamnije, skoro crne obrve, i ova nijansa espresso mi je fantastična, slaže mi se uz kosu. Izgled obrva je prelep i prirodan kada se nanese u maloj količini...jedina mana je što lako može da se pretera, i onda nema brisanja.

    ОдговориИзбриши