Rimmel lasting finish 25hr

Danas Vam posle duže pauze pišem o Rimmel lasting finish puderu. To je kako proizvođač kaže full coverage puder, pruža savršeno prekrivanje, blenda se tako da ostavlja ,,flawless" finiš i pruža trajanje od 25 sati. Dolazi u 11 nijansi, dok se kod nas u prodaji mogu naći u 6. Moja je 103 true ivory.


Novo pakovanje, donelo je i poboljšanu formulu sa serumom i SPF 20, jedino je prepoznatljiv mirs ovog pudera ostao isti. Tekstura je daleko bolja, ne ostavlja onaj ,,cakey" osećaj na licu i dolazi u nijansama koje mogu da obraduju i nas sa aristokratskim tenom, pa je boja 103 ujedno prva i najsvetnija nijasna , ali sto je najbitnije, odlicnog tona , pa je pogodan za nas svetlijeg tena i ujedno veliki plus.:)






Puder sam nosila bez prajmera i dodanog fiskiranja i pokazao se kao jako izdržljiv, tokom celog dana (od jutra do večeri). Pokrivanje mu je srednje do jako, jedna pumpica je sasvim dovolja da se lepo ujednači ten i prekriju nedostaci. Brzo se suši i upravo ostavlja flawless finiš kao što sam prizvođač kaže. Moja koža je mešovita, osetljiva, sklona aknama, pa mi je jako bitno da mi puder koji koristim ne izaziva nove bubuljice, što je slučaj sa ovim, ne izaziva pojavu bubuljica što je još jedan plus. 





Pošto spada u full coverage pudere, moram da naglasim da nije težak, formula je takva da nećete imati osećaj kao da nanosite full coverage puder. Čak je Aura Cover Me, daleko gušći i daje taj osećaj potpune pokrivenosti o čemu ću pisati u nekom od narednih postova. Ne uvlači se u sitne borice oko očiju i posto ne ostavlja mat finiš, te se osobama sa masnom kožom možda ne bi svideo, ali uz dobar fiksirajući puder, verujem da ne bi izazivao prosijavanje. 


Nanosim ga četkom, što se pokazalo kao najbolji izbor, mada i nanošenje sunđerom daje savršenu ujednačenost. Oduševilo me je to koliko se lako i lepo blenda. Izostavila bih nanošenje prstima, jer mi se u tom slučaju nije svideo finiš. 






Ovo je definitivno puder koji može da se nanosi svaki dan, da vam prekrije nedostatke i ne guši kožu. Možda ga samo ne bih preporučila mlađim devojkama, zato što je za zreliju kožu. Pokrivnu moć možete videti na slikama ispod.



                           *Bez pudera                      *Sa puderom                


Puder sam kupila po ceni od 800 dinara, inace mu je regularna cena oko 1100 dinara.


Da sumiramo utiske :

Da li ste imali priliku da isprobate ovaj puder i kakvi su vasi utisci ? Podelite ih u komentarima :):*















Follow my blog with Bloglovin

Unique by M

4 коментара:

  1. Ja sam ga ukrala od majke letos na moru jer je imala nijansu Sand (prva najtamnija nijansa),a meni je pre leta mozda odgovarala nijansa True Ivory tako da sam mnoogo potamnela,i jako sam skepticna bila posto imam masnu kozu s bubuljicama,ali toliko mi odgovara,ne izlaze bubljice i ne izgledam masno satima :)

    ОдговориИзбриши
  2. Nije skup i ne izaziva gadosti na licu a moze i da se matira :D pa gde cemo bolje od ovog :D

    ОдговориИзбриши