City color - Contour effects paleta

Danas Vam pišem o jednom od proizvoda City Color profesionalne šminke. U pitanju je Contour Effects paleta za konturisanje u kojoj se nalaze tri boje za postizanje contour efekta. Kakvi su moji utisci i da li sam zadovoljna ovom paletom, procitajte u nastavku posta...





Paleta je u  tvdom kartonskom pakovanju koje se zatvara pomocu magneta. Meni se licno takve palete dopadaju, jer su veoma praktične i lake za nošenje. Unutar palete se nalaze tri boje pomoću kojih se dobija contour efekat., Na zatvarajućem delu se umesto ogledala nalazi upustvo kako da na najbolji način postignete zeljeni izgled, od konturisanja, do bronzera i hajlajtera, pa ukoliko niste vešti u tome, ovo će vam olakšati posao. Svaki od proizvoda ima po 4,5 grama.






Što se tiče samih boja, veoma su pigmentovane i odgovaraju svim tonovima. Prva, odnosno boja za konturisanje je mat, tamna, hladna braon nijansa, pomoću koje pri kontuisanju može dobiti prirodan izgled ili jači za neku večernju varijantu, jer se lako blenda i od kolicine koju nanosite sami možete odrediti intezitet i to mi se baš dopada kod ove palete. 








Bronzer je svetlije, tople braon boje, takodje mat i licu daje prirodan izgled.  Meni najdrazi u ovoj paleti hajlajer, bele šimeraste nijanse, veoma postojan. Mana, što je dosta praškas i treba dobro da se blenda, ali ostavlja na licu prelep sjaj i jedan je od lepših koje sam probala.















   Boje su veoma pigmentovane i celokupan utisak o ovoj paleti je veoma pozitivan imajuci u vidu odnos cene i kvaliteta. Bitno je da se naglasi da njihovi prizvodi nisu testirani na zivotinjama sto i piše na poledjini pakovanja.






Ova paleta je sve što Vam je potrebno za savršen dnevni ili noćni izgled, tri proizvoda u jednoj paleti, po ceni od 1200 dinara. Ovu paletu možete naći na sajtu UltraSun-a, kao i druge njihove proizvode. Postoji još jedna paleta, contour effects 2, o kojoj sam čula dosta pozitivnih utisaka i svakako sledeća koju želim da probam.

Da li ste imale priliku da koristite ovu paletu i kakvi su Vaši utisci ?

Do sledećeg posta :*

Unique by M

8 коментара:

  1. Predivna paleta, zelim je!!! VIdela sam i dvojku i mogu ti reci da zelim obe :D <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Koliko sam uspela da ispratim, mislim da je dvojka za svetlije tipove :) Takodje, evo ti uzmi dvojku pa da uporedimo utiske :))

      Избриши
  2. Da li da je kupim iako imam NYX-ovu paletu za konturisanje? :D Nikad ja to necu potrositi...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako ti treba paleta koju mozes da stavis u torbu i kod sebe imas tri u jedan, topla preporuka :) Nyx je ipak vise profi paleta, sa puno nijasni, sto kazes i sama, neces je skoro potrositi :) Meni je na listi sledeca ta paleta, jer sam dosta pozitivnih stvari cula :)

      Избриши
  3. Svi je hvale, sigurno je odlicna ! Ja sam kupila Essence , nije losa za nas pocetnike da se ucimo :-)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam videla Essenceovu, njihovi proizvodi umeju da iznenade, pa verujem da nije :)) Podeli utiske :))

      Избриши